Travel Retreats

Doe je ogen dicht, stel je het volgende voor en reis alvast met me mee…

Travel RETREATS

Ontdek de mooiste bestemmingen wereldwijd tijdens mijn levens veranderende retreats. Bij het kiezen van deze betoverende plekken, gaat het niet alleen om geografische schoonheid, maar ook om de spirituele energie die ze uitstralen.

Samen ondernemen we een reis naar verbinding – met jezelf en met andere deelnemers. In de serene omgeving van adembenemende natuurlijke landschappen bieden de zorgvuldig gekozen retreats een unieke kans om jezelf diepgaand te begrijpen. Ware transformatie begint wanneer je in harmonie bent met zowel je innerlijke wereld als de wereld om je heen.

Tijdens onze reizen streven we naar een balans tussen het ontdekken van de mooiste plekken ter wereld en het verkennen van je innerlijke landschap. Samen creëren we een ruimte voor persoonlijke groei en zelfrealisatie. De ervaren begeleiders en team op elke retreat staan klaar om je te ondersteunen op deze reis naar innerlijke rust en sereniteit. Verbind je met gelijkgestemde zielen en ervaar de kracht van gedeelde groei en gemeenschap.

Of je nu op zoek bent naar verlichting, rust of een hernieuwde focus in je leven, mijn retreats zijn ontworpen om je te helpen transformeren en een blijvende impact te creëren. Veel van deze bijzondere plekken heb ik zelf bezocht en zorgvuldig uitgekozen voor je. In de galerij en op social media kan je alvast een goede indruk krijgen van mijn eigen reizen. Op elke reis ga ik met je mee als teacher en heb ik een bijzonder programma voor je ontworpen waarin we yoga, pilates, dans, fitness en meditatie met elkaar verbinden.

De reizen zijn werkelijk uniek doordat we niet alleen focussen op yoga zoals de meeste retreats, maar een veelzijdige benadering bieden voor een holistische transformatie. Ontdek de synergie van yoga, pilates, dans, fitness workouts en meditaties die dagelijks geïntegreerd zijn in mijn programma en daarmee voor iedereen toegankelijk zijn.

Wat deze reizen zo bijzonder maakt, is het feit dat je niet alleen bezig bent met je eigen ‘yogapad’, maar ook de kans krijgt om diverse disciplines te ervaren. Of je nu de kracht van pilates wilt voelen, jezelf wilt uitdrukken door middel van dans, je lichaam wilt activeren met fitness workouts, of innerlijke rust wilt vinden door meditatie –ik bied een uitgebalanceerd programma dat aan al deze behoeften voldoet.

De combinatie van verschillende bewegingsvormen en meditatieve praktijken gedurende de dag zorgt voor een holistische benadering van welzijn. Als ervaren instructeur begeleidt ik je niet alleen bij het verdiepen van je yogabeoefening, maar staan ook voor je klaar om je te inspireren en te ondersteunen bij het verkennen van nieuwe manieren om in harmonie te komen met je lichaam en geest.

Of je nu een doorgewinterde yogi bent of net begint aan je wellnessreis, mijn diverse programma’s bieden voor elk wat wils. Stap uit je comfortzone, ontdek nieuwe vormen van zelfexpressie en omarm de veelzijdigheid van je eigen potentieel. Samen creëren we een ruimte waarin je niet alleen jezelf ontdekt, maar ook geniet van een gevarieerd scala aan fysieke en mentale activiteiten die je reis naar welzijn nog rijker maken. Reis met me mee naar de mooiste plekken ter wereld, zowel extern als intern, en ontdek de ware betekenis van welzijn.

Yoga sail Croatia

7

September, 2024

Yoga Zeilvakanties is precies dat, een yoga retreat op een zeilvakantie in Kroatië, Griekenland, Italië of het Caribisch gebied. Terwijl je met ons vaart, nemen we ook je favoriete yoga-instructeur mee op je zeilvakantie om je een mediterrane yoga retreat-stijl ervaring te geven met dagelijkse yoga op de mooiste locaties en avondmeditatie. Met mij dus!

Yoga zeilvakantie voor een gebalanceerd Lichaam & Geest. Doe je ogen dicht, stel je het volgende voor en reis alvast met me mee…

Onvergetelijke voor ervaringen aan reizigers en yogabeoefenaars. Onze levensveranderende yoga- en zeilreis combineert de rustgevende beoefening van yoga en meditatie met het avontuurlijke zeilen in Kroatië.

7 dagen lang kun je genieten van gezonde maaltijden, ontspannen in adembenemende landschappen en jezelf opladen. Kom en ervaar de ultieme balans tussen lichaam en geest tijdens onze yoga- en zeilretraite.

"Wij varen weer op 07/09/2024! Vorig jaar was zoooo geweldig!"

Retreats

Kroatië

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bali

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sri Lanka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Yoga sail Kroatië

Yoga zeilvakantie voor een gebalanceerd Lichaam & Geest.

Travel Retreats

Ga met ons mee op een (innerlijke) reis

Day retreats

Yoga zeilvakantie voor een gebalanceerd Lichaam & Geest.

Voorgaande retreats

Bekijk de mooie reizen die we al maakten.

Scroll naar boven
Inschrijfformulier
Interesting Image