Over mij

Nice to connect with you!

Ik ben Carla Janssen

Ik ben Carla, een 49-jarige gedreven ondernemer, motivator en personal trainer die haar eigen dromen actief nastreeft.

Carrièrre in de modewereld

Vijftien jaar geleden besloot ik mijn grootste passie te volgen en startte ik mijn eigen internationale modellenbureau, CJ Models, dat zelfs succesvol te zien was in het tv-programma “I Can Make You a Supermodel” op RTL 5. Ik werkte samen met de beroemde modellenscout Paul Fisher en mijn modellen rockten de catwalks van Milaan tot Parijs en stonden in de internationale bladen. Voor mij vooral een bevestiging dat alles mogelijk is als je gedreven bent door je passie en vooral als je gelooft in jezelf.

Naast mijn carrière in de modewereld ontdekte ik een andere passie: mensen coachen en begeleiden naar een gezonde levensstijl. Als personal trainer, yoga/meditatie- en pilatesdocent zet ik me momenteel dagelijks in om anderen dichter bij zichzelf te brengen. Als je dichter bij jezelf bent kan je leven vanuit jouw essentie. In een wereld vol burn-out klachten, depressies en drukte wil ik mijn bijdrage leveren aan een gezonde samenleving. Mijn online teachings zijn ontworpen om je te helpen positief en gezond in het leven te staan. Je lichaam krachtig, fit en slank te houden en rust te creëren in je hoofd. Balans! Mijn blogs staan boordevol tips en verhalen met mijn eigen ervaringen.

stessrelief

Dagelijkse lessen

Dagelijks geef ik lessen en coaching voor sportscholen, bedrijven en particulieren. In de afgelopen 5 jaar heb ik al honderden lessen met veel passie en enthousiasme gegeven. Ook werk ik voor een verslavingskliniek waar ik een programma heb ontwikkeld om mensen met een verslaving weer op het juiste pad te brengen en balans terug in hun leven te krijgen. Ik geloof sterk in het motiveren van anderen om niet vanuit angst te leven, maar juist je mooiste leven te leiden zonder belemmeringen. Ik ben ervan overtuigd dat je alles kunt bereiken wat je wilt.

Mijn reislustige geest heeft me de wereld doen verkennen, waarbij ik verbinding zoek met verschillende culturen. Als vrouw alleen op reis en avontuur naar verre bestemmingen waren een uitdaging en best wel spannend. Voor mij is het een uitdaging om mezelf steeds over deze angst heen te tillen om mijn dromen te verwezenlijken en uit mijn comfortzone te stappen. Uiteindelijk zijn dit altijd mijn mooiste ervaringen geweest. Deze ervaringen wil ik met de wereld delen en daarom ben ik mijn eigen retreats gaan organiseren en combineren met mijn werk als personal trainer. Levensveranderende ervaringen en verbinden, met als doel anderen te inspireren om hun eigen weg te bewandelen en je mooiste levensreis te maken.

Mijn expertise

Ik leef mijn eigen dromen actief na, en wil jou ondersteunen op deze weg.

Mentorship
Education
Teaching
Motivation
Wat kan ik voor je betekenen?

Samen

Het leven kent uitdagingen voor iedereen, maar het draait om hoe je ermee omgaat. Met het overlijden van mijn vader, een scheiding en co-ouderschap en nu als alleenstaande werkende moeder blijft het ook voor mij een uitdaging om alle ballen hoog te houden. Een goede positieve mindset en elke dag weer leren en mezelf ontwikkelen. Maar ik voel me fitter en daadkrachtiger dan ooit

Samen kunnen we de obstakels van het leven overwinnen en streven naar een welzijn dat ons allen verbindt. Ik nodig je uit om mijn reis te volgen en geïnspireerd te raken om het beste uit jouw leven te halen. Laten we samen bouwen aan een gezonde, positieve toekomst!

Positieve mindset

Je gedachten positief houden en geloven in jezelf.

Blijven ontwikkelen

Vooruit komen in het leven en elke dag weer iets bijleren.

Fit & daadkrachtig

Een gezonde levensstijl en in je kracht staan.

Scroll naar boven