Yoga sail Croatia 2025

Nieuwe datums beschikbaar!

Yoga zeilvakantie voor een gebalanceerd Lichaam & Geest. Doe je ogen dicht, stel je het volgende voor en reis alvast met me mee…

Onvergetelijke  ervaring voor reizigers en yogabeoefenaars. Deze levensveranderende yoga- en zeilreis combineert de rustgevende beoefening van yoga en meditatie met het avontuurlijke zeilen in Kroatië. 7 dagen lang kun je genieten van gezonde maaltijden gemaakt door onze eigen hostess aan boord, ontspannen in adembenemende landschappen en jezelf opladen. Kom en ervaar de ultieme balans tussen lichaam en geest tijdens onze yoga- en zeilretraite.

Er zijn nieuwe datums voor 2025! Vorig jaar was zoooo geweldig!" Mis deze kans niet en geef je nu op!
Interesting Image

Tijdens je ontspannende zeilvakantie gaan we eilandhoppen en stoppen we in de mooiste baaien voor een middagje zwemmen terwijl onze gastvrouw aan boord je lunch klaarmaakt.

Tijdens je yoga retraite/zeilvakantie zorgen wij ervoor dat je wordt verzorgd met een zeer hoge bemanning/gastverhouding, met een maximum van 7 gasten en 3 bemanningsleden, inclusief uw schipper, gastvrouw en yoga-instructeur.

Zeilvakanties zijn voor reizigers het best bewaarde geheim en zouden op ieders reis-bucketlist moeten staan. Wat is een betere manier om de toeristen te vermijden dan op je gemak langs de kust te varen en elke dag een nieuw eiland en een nieuwe haven aan te doen.

Onze yoga retraite/zeilvakanties zijn geschikt voor alle ervaringsniveaus. Wij geloven dat lichaamsharmonie en innerlijke vrede voor iedereen beschikbaar moeten zijn. De hutten zijn op basis van twee personen, dus neem een vriend mee!

 

 

Gallery voorgaande retreats

INSCHEPING

ONtSCHEPING

INBEGREPEN

Dag één

We vertrekken zodra we allemaal aan boord zijn en gaan rechtstreeks naar de haven van Milna, waar je de stad kunt verkennen of kunt genieten van leuke activiteiten op de boot.

Avond: lokale restaurants, dineren, activiteiten op de boot, bezoek aan oude wijnmakerij.

Dag twee

We beginnen de dag goed door vroeg te vertrekken en te genieten van een gezond ontbijt op onze boot. Onderweg maken we een zwemstop en duiken we in het kristalblauwe water en kan je genieten van het adembenemende uitzicht.  We lunchen na het zwemmen  op onze boot voordat we naar Vinogradse Bay gaan waar we genieten van de mooie zonsondergang met een diner en een paar drankjes om te ontspannen.

Activiteiten: zwemmen / snorkelen, paddleboarden, watertaxi naar Hvar (optionele extra), dansen bij zonsondergang in de Hula Hula-bar.

Dag drie

We vertrekken vroeg om een voorsprong te krijgen op de activiteiten van de dag en om een ligplaats veilig te stellen aan de zeer populaire stadskade, zodat je op en af kunt stappen van je privéjacht. Je kan een excursie maken naar de Blauwe Grotten, Groene Grotten en Stiniva Baai. Neem je camera mee voor geweldige foto’s. Zodra we klaar zijn met de actievolle dingen, gaan we naar de stad Vis, waar je een wijntour kunt maken of gewoon op je gemak door de straten kunt dwalen.

Activiteiten: zwemmen / snorkelen / duiken / vrij duiken, paddleboarden, snelle boottocht Blue Caves / Green Caves / Stiniva Bay, stranddag, stadsbezichtiging, wijntour, huur een scooter of auto en verken het eiland

Dag vier

Nadat we langs de Dalmatische kust zijn gevaren, komen we aan bij de perfecte jachthaven in het hart van het versterkte eiland Korčula, waar we voldoende tijd hebben om door de oude straatjes te dwalen. Korčula is de geboorteplaats van Marco Polo, evenals een overvloed aan restaurants, bars en juwelierszaken. Je kan vóór het diner genieten van een cocktail bij zonsondergang met uitzicht op de zee vanaf oude torentjes. Stel je eens voor dat de stenen muren konden praten. Zonsondergangen zijn niet te missen; een geweldig uitkijkpunt is vanaf de oude torentjes.

Activiteiten: zwemmen / snorkelen, paddleboarden Avond: zonsondergang vanaf de oude kasteeltorens, spectaculaire restaurants, leuke activiteiten op de boot

*alternatieve stopplaats is Lumbarda als Korcula niet beschikbaar is.

Dag vijf

We stoppen in het kristalheldere water om te zwemmen, wijn en lunch te nemen, voordat we Polače binnengaan. Je kan fietsen door het Nationaal Park en rond het prachtige meer voor een gouden zonsondergang. We eten in het restaurant waar we aanmeren bij ‘Med Style’.

Activiteiten: paddleboarden, zwemmen, Mljet National Park-tour, fietsen over het meer, het klooster verkennen   

Avond: traditionele konoba’s.

Dag zes

Onderweg naar beneden hebben we nog een stop op Mljet en dat is het schattige stadje Okuklje. Probeer dat eens met mond vol uit te spreken! Dit is een oude vissersbaai en het is geweldig om naar de sterren te kijken als alle lichten zijn uitgegaan. We eten in het restaurant waar we aanmeren bij ‘Med Style’. ​ Activiteiten: zwemmen, paddleboarden, stranddag Avond: diner, traditionele konoba’s.

Dag zeven

We dalen af ​​naar Dubrovnik, maar niet voordat we nog een laatste zwemstop hebben gemaakt voordat we bij de jachthaven aankomen. Als je er zin in hebt, nemen we je mee naar de oude stad voor een diner bij zonsondergang en genieten van de stad. ​

Activiteiten: zwemmen, paddleboarden, prachtige zonsondergangen, bezienswaardigheden bekijken in de stad

Avond: winkelen, gelato, bars, traditionele taverna’s en restaurants, verken de oude binnenstad van Dubrovnik.

Scroll naar boven