Retreats

Doe je ogen dicht, stel je het volgende voor en reis alvast met me mee…

pilates aan huis

Yoga sail Kroatië

Yoga zeilvakantie voor een gebalanceerd Lichaam & Geest.

Travel Retreats

Ga met ons mee op een (innerlijke) reis

mindfulness

Day retreats

Yoga zeilvakantie voor een gebalanceerd Lichaam & Geest.

Bali Retreat

Voorgaande retreats

Bekijk de mooie reizen die we al maakten.

Retreats

Welkom bij mijn retreats, waar ik je een gezonde dosis transformatie en zelfontdekking biedt, zelfs binnen de beperkte tijd van een dag of een weekend.

Yoga sail Croatia

7

September, 2024

Yoga Zeilvakanties is precies dat, een yoga retreat op een zeilvakantie in Kroatië, Griekenland, Italië of het Caribisch gebied. Terwijl je met ons vaart, nemen we ook je favoriete yoga-instructeur mee op je zeilvakantie om je een mediterrane yoga retreat-stijl ervaring te geven met dagelijkse yoga op de mooiste locaties en avondmeditatie. Met mij dus!

Yoga zeilvakantie voor een gebalanceerd Lichaam & Geest. Doe je ogen dicht, stel je het volgende voor en reis alvast met me mee…

Onvergetelijke voor ervaringen aan reizigers en yogabeoefenaars. Onze levensveranderende yoga- en zeilreis combineert de rustgevende beoefening van yoga en meditatie met het avontuurlijke zeilen in Kroatië.

7 dagen lang kun je genieten van gezonde maaltijden, ontspannen in adembenemende landschappen en jezelf opladen. Kom en ervaar de ultieme balans tussen lichaam en geest tijdens onze yoga- en zeilretraite.

"Wij varen weer op 07/09/2024! Vorig jaar was zoooo geweldig!"

Voorgaande RETREATS

Bekijk hier de mooie reizen die we al maakten in het verleden…

Bali Retreat
Scroll naar boven
Inschrijfformulier
Interesting Image