Privé lessen

Video afspelen

Privé lessen

Mijn exclusieve One-On-One trainings programma is ontworpen om jou privé lessen aan te bieden die specifiek zijn aangepast aan jouw behoeften en interesses. Je kunt mijn een-op-een programma als een manier zien om uitdagende aspecten van je leven in evenwicht te brengen, bijvoorbeeld carrière en gezin, relaties, gezondheid en stress. Wanneer je met je eerste training wilt starten hebben we een intakegesprek van 30 minuten vóór je training. Dit is maar één keer en kan ook telefonisch.

Wie ben je?

Het is heel belangrijk dat ik je leer kennen. Wie ben je? Welke doelen wil je behalen? Wat is je achtergrond? Misschien wil je afvallen, meer spiermassa creëren of wel trainen voor een komende marathon. Na de intake gaan we aan de slag met jouw gepersonaliseerd trainingsschema en plannen we je lessen en coachings.

Door mijn achtergrond in fitness en als personal trainer kan ik ook specifieke trainingen geven met halters-tube-barbell of eigen lichaamsgewicht. Al jaren geef ik lessen en trainingen voor Anytime Fitness en diverse sportscholen. Het is dus niet alleen een vrouwentraining. Eigenlijk volgen veel mannen mijn lessen en coachings. We kiezen samen wat er bij jou en je doelen past. Ook kunnen we combineren met yoga/stretches, core training, pilates, fitness en een meditatie na je training voor innerlijke rust. Voor ieder doel een persoonlijke aanpak die bij jou past.

Locatie

Jij kiest de locatie. Locaties kunnen thuis, hotel, werk of een andere door jou gekozen locatie zijn. Het is belangrijk dat de ruimte stil en warm is. Ik regel matten, dekens, muziek en alle apparatuur die we nodig hebben.In de zomer zijn buiten trainingen populair bij het sportpark of in de natuur.

Privé Trainingen zijn ook mogelijk als duo training. Met je partner, sportmaatje of een vriend of vriendin. Ook kleine groepstrainingen van 3-5 personen. Geniet van de luxe van je eigen privé leraar!

Scroll naar boven