Meditatie

Een sessie met een combinatie van yoga/pilates en meditatie? Precies wat JIJ nodig hebt.

stessrelief
Video afspelen

Meditatie sessies

Je privé meditatiesessie kan een geleide meditatie zijn of de krachtige yoga nidra. We kunnen een volledige meditatiesessie doen die stress kan verminderen en meer ruimte in je geest creëert. Yoga Nidra kan slaap verbeteren en slapeloosheid verminderen. Het kan behulpzaam zijn bij depressie en burn-out en kan spanning en pijn loslaten. Ik kan ook een sessie met een combinatie van yoga/pilates en meditatie aanbevelen. Precies wat JIJ nodig hebt.

Levensveranderende voordelen van Yoga Nidra

Yoga nidra is een krachtige techniek om de ontspanningsreactie van je lichaam te beheersen. Yoga nidra kan net zo herstellend zijn als slaap, terwijl je volledig bij bewustzijn blijft. Hoe? Yoga nidra vertraagt ​​de golflengten in je geest terwijl je in een slaapachtige toestand terechtkomt. De ervaring begint vaak met het voelen van het lichaam en het bewust ademen om de ontspanningsreactie in je lichaam op te wekken. Deze reactie brengt zowel je linker- als je rechterhersenhelft in evenwicht, plus het sympathische en parasympathische zenuwstelsel, ter voorbereiding op de yogaslaap.

Hier zijn 5 manieren waarop yoga nidra je leven kan veranderen:

1. Verbeter uw slaap en verminder slapeloosheid

We weten allemaal dat een gebrek aan slaap bijdraagt ​​aan een hele lijst van andere spanningen. Bij burn-out, depressie en een zwak immuunsysteem is het belangrijk om iedere avond voldoende zzz’s binnen te krijgen. Voeg yoga nidra toe voor het slapengaan en je valt sneller in slaap en blijft langer in slaap.

 

2. Maak je los van je gedachten

We weten allemaal dat een gebrek aan slaap bijdraagt ​​aan een hele lijst van andere spanningen. Bij burn-out, depressie en een zwak immuunsysteem is het belangrijk om iedere avond voldoende zzz’s binnen te krijgen. Voeg yoga nidra toe voor het slapengaan en je valt sneller in slaap en blijft langer in slaap.In onze yoga nidra-meditatielessen dompel je jezelf onder in een natuurlijke rusttoestand. Naarmate je geest langzamer begint te worden, begin je te beseffen dat je gedachten eenvoudigweg gedachten zijn zoals ze komen en gaan. Naarmate je in deze rusttoestand een dieper bewustzijn van jezelf ontwikkelt, leer je ook dit gevoel van mindfulness in je dagelijks leven te integreren.

3. Laat spanning en pijn los

Door je meer bewust te worden van de sensaties in je lichaam, word je je meer bewust van de stress en zorgen die je tegenhouden.

4. Maak contact met jezelf

Geef uzelf toestemming en de tijd om u elke dag op uw gezondheid en welzijn te concentreren. Mijn yoga nidra-lessen zijn veilige ruimtes waar mensen uit alle lagen van de bevolking aan kunnen deelnemen.

5. Geniet ten volle van het leven

Een regelmatige beoefening van yoga nidra heeft alle potentie om je te helpen je routines en levensstijl ten goede te ontwikkelen, te veranderen of te veranderen.

“Het geheim van verandering is om al je energie te richten, niet op het bestrijden van het oude, maar op het bouwen van het nieuwe.”

“Als ik loslaat wat ik ben, word ik wie ik zou kunnen zijn.

Wees welkom om te ervaren wat meditatie voor jou kan doen. Ik zal je begeleiden en samen zullen we stromen…

Scroll naar boven