Day Retreats

Doe je ogen dicht, stel je het volgende voor en reis alvast met me mee…

Day RETREATS

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en dompel jezelf onder in een kort maar intensief programma dat je gezondheid en vitaliteit zal verbeteren.

roberto-nickson

De dag en weekend retreats zijn ontworpen met dezelfde zorgvuldige overweging als de langere reizen, waarbij ik de mooiste plekken selecteer om een sfeer van rust en sereniteit te creëren. Dit zijn plekken in de natuur, wellness of een relaxte yogastudio.

Dompel jezelf onder in een mix van yogasessies, pilates, dans, fitness workouts en meditaties, die op harmonieuze wijze in het programma zijn geïntegreerd. Deze gevarieerde benadering biedt je niet alleen de voordelen van verschillende disciplines, maar geeft je ook de mogelijkheid om in slechts één dag of weekend een volledige welzijns ervaring te ervaren.

Naast deze energieke activiteiten nemen we momenten van verstilling op in de vorm van stilte wandelingen, waar je in verbinding kunt komen met de natuur om je heen en met je innerlijke zelf. Deze rustige momenten vormen een aanvulling op de dynamiek van de andere activiteiten en bieden een ruimte voor reflectie en innerlijke rust.

Of je nu een enkele dag wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur of een heel weekend wilt wijden aan zelfzorg, mijn dag retreats zijn ontworpen om een krachtige impact te hebben op je gezondheid en welzijn. Ontdek de veelzijdigheid van je eigen potentieel, stap uit je routine en geniet van een dag of weekend doordrenkt met lichamelijke activiteiten, meditatieve rust en verbinding met je innerlijke zelf. Welkom bij een kortstondige, maar diepgaande reis naar jezelf en jouw potentieel, vitaliteit en geluk.

Namaste,

Carla

pilates aan huis

Yoga sail Kroatië

Yoga zeilvakantie voor een gebalanceerd Lichaam & Geest.

Travel Retreats

Ga met ons mee op een (innerlijke) reis

mindfulness

Day retreats

Yoga zeilvakantie voor een gebalanceerd Lichaam & Geest.

Bali Retreat

Voorgaande retreats

Bekijk de mooie reizen die we al maakten.

Scroll naar boven