Ontdek de leukste manier om gratis de wereld rond te reizen met Home Exchange

Welkom bij mijn blog over Home Exchange! Baal jij ook zo van de veel te dure vakanties? Al je spaargeld kwijt te zijn aan je vakantie en de beperkte mogelijkheden in het hoogseizoen? Vooral als je kinderen hebt en een groot gezin is op vakantie gaan steeds lastiger. Ik heb de  oplossing voor je!

Stel je voor dat je niets meer betaald voor je accomodatie en kan verblijven in de meest luxueuze huizen of op authentieke lokale plekken? Dat je zelfs in het hoogseizoen keuze hebt en zelfs nog mensen kan uitnodigen of met je hele familie weg kan gaan. Wat dacht je van weekenden weg met je vrienden? Gewoon omdat het kan en het je behalve je vervoer niets extra’s kost. Zo kan je je spaargeld mooi op je rekening houden of aan andere dingen uitgeven en toch veel van de wereld of Nederland zien. 

Ik ben al jaren fan van home exchange, oftewel huizenruil. Ik ben erachter gekomen dat dit de perfecte oplossing is voor dure vakanties en weekendjes weg. Al op heel jonge leeftijd was ik op zoek naar mogelijkheden om zoveel mogelijk en voordelig mogelijk te reizen. Nu heb ik eindelijk een fantastische manier gevonden en wil ik mijn ervaringen met jullie delen.

Tijdens de Corona periode, toen reizen bijna onmogelijk was, kwam home exchange op mijn pad. Samen met mijn dochter Luz verbleven we in een prachtige authentieke boerderij in Groningen, waar eten klaar stond en cadeautjes op ons wachtten bij aankomst. Ik nodigde mijn zus en de kinderen uit want de boerderij was behoorlijk ruim. We hadden zelfs een hottub in de tuin. Het was een fantastische ervaring en we hebben genoten van de connectie met de mensen met wie we ons huis geruild hadden. Je kan ook ruilen met punten die je verzamelt en zo hoef je niet gelijktijdig te ruilen maar kan je je punten inzetten overal ter wereld.

Ik ga meerdere keren per jaar weg en mensen om me heen vragen zich af hoe ik dat doe als alleenstaande moeder terwijl ze zelf moeite hebben om überhaupt een vakantie met het gezin te doen. Vaak koop ik een vliegticket van mijn vakantiegeld of 13e maand en mijn verblijf is dus vaak met home exchange.

Zo ben ik zelfs last minute in een appartement in hartje Amsterdam verbleven toen ik daar een fotoshoot had. Heb ik een vriendin en haar zoontje uitgenodigd om samen op vakantie te gaan. We zaten in een heerlijk rustig en behoorlijk ruim huis waar ook alles voor de kinderen aanwezig was omdat de familie zelf ook kinderen had. Dit is ook een groot voordeel en veel leuker dan een standaard hotelkamer. Persoonlijk vind ik de lokale sfeer ook veel persoonlijker dan een appartementencomplex of standaard hotelkamer. Zelf heb ik studenten van over de hele wereld geholpen door ze een aantal nachten in mijn huis te laten verblijven aan het begin van hun studietijd in Maastricht.

Alles draait om vertrouwen, en ik kan alleen maar positieve ervaringen delen.  Door mijn punten te sparen ben ik in januari drie weken in Bali in de meest luxueuze huizen met een privé zwembad verbleven, en dit is voor iedereen mogelijk, zelfs als je zelf geen groot huis hebt. Ik zal mijn foto’s en video’s met jullie delen want ik heb er “als de koningin” geleefd en zo enorm genoten.

Wil je meer weten over home exchange? Bekijk dan mijn video op YouTube voor meer informatie. En vergeet niet om mijn actie code carla-70edd te gebruiken bij het aanmelden, waarmee je 500 startpunten krijgt en al 2 gratis nachten kunt boeken alleen al door je in te schrijven. Deze mooie actie loopt tot 30 maart 2024, dus wees er snel bij!

Wil je meer weten over mijn ervaringen met Home Exchange of heb je algemene vragen over het concept? Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie. Ik kan het zeker aanraden en wie weet beleef jij binnenkort jouw volgende vakantie via een ruil op Home Exchange!

Dit is de link voor 500 gratis punten!
http://www.homeexchange.com/?sponsorkey=carla-70edd

Dit is de link naar mijn vlog:

https://youtu.be/Vc1OJCFGr6w?si=BAxVwBfngU9y7PKl

Vlog over Home Exchange
De parel “Taman Bebek”
Mijn “little paradise” in Ubud de 3e week

Scroll naar boven